Fafo 8. mars: Maktmisbruk eller mislykka sjekking?
Fafo, Borggata 2B, Oslo Torsdag 8. mars, kl. 14:00-17:30 torsdag, 08 mars 2018

Last ned presentsjoner fra arrangementets nettside

Årets tema var seksuell trakassering. Vi presenterte nye tall fra LOs tillitsvalgtpanel og fra en spørreundersøkelse om hva folk mener er akseptabel oppførsel. LOs nestleder Peggy Hessen Følsvik, varaordfører i Oslo, Khamshajiny "Kamzy" Gunaratnam, likestillings- og diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm, NHOs arbeidslivsdirektør Nina Melsom, russepresident Johannes Uthaug og student og politiker Sara Hamre Sekkingstad kommenterte og samtalte.

8mars kvinne18mars kvinne28mars kvinne3

 

 

 

 

 

 

Fafo inviterte til seminar og mingling på den internasjonale kvinnedagen. 

#MeToo-kampanjen og mange av sakene om seksuell trakassering i norsk offentlighet har fått enorm medieoppmerksomhet. På dette 8. mars-seminaret skal vi diskutere situasjonen i arbeidsliv og fagbevegelse, tiltak for å få bukt med problemet og hvor grensen går mellom hva som er akseptabelt og uakseptabelt. Til sist spør vi om kampanjen markerer et tidsskille i likestillingskampen, og om dette vil vare i årene framover.

Praktisk info

13.45: Kaffe/te, frukt og bakst
14.00: Seminar
16.00: Mingling og chips&drikke
17.30: Slutt

Det var gratis og åpent for alle.

Peggy Hessen Følsvik Khamshajiny "Kamzy" Gunaratnam Hanne Bjurstrøm Nina Melsom Johannes Uthaug Sara Hamre Sekkingstad Anne Mette Ødegård Beate Sletvold Øistad Sissel C. Trygstad