Passe inn og passe til. Hvem har ansvar for nyansattes mestring?
Fafo-frokost med rapportlansering Fafo, Borggata 2B, Oslo Fredag 23. oktober 2015, kl. 08:30–09:45 fredag, 23 oktober 2015

De første 90 dagene i en ny jobb er avgjørende for både trivsel og produktivitet. Men hvorfor er det noen som trives fra første dag i ny jobb, mens andre aldri blir en del av laget?

 

Rapporten tar for seg tiden nyansatte bruker på å lære seg arbeidsoppgavene og arbeidskulturen og om forholdet mellom å passe inn på arbeidsplassen og å passe til å gjøre en jobb. Rapporten tar spesielt for seg inkludering av nyansatte med etnisk minoritetsbakgrunn. Hva kan og bør den nyansatte forvente av arbeidsgiveren, og hva kan arbeidsgiveren forvente av den nyansatte?

Praktisk info

Frokost (håndmat, frukt og kaffe/te) serveres fra kl 08:15. Seminaret varer fra 08:30-09:45. Det er gratis og åpent for alle. Begrenset antall plasser.

Fafo holder til i Borggata 2B ved politihuset og Grønland kirke. 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, 5 minutters gange fra Grønland eller Tøyen T-banestasjon, Buss 37 stopper utenfor. Borggata 2B har innkjøring via Grønlandsleiret. Google kart

Elin Ørjasæter Tian Sørhaug Matilda von Sydow Jon Rogstad Erika Braanen Sterri Anne Britt Djuve