Menu
About fafo
Publications
Staff
Research areas
Projects
Events
Search
About fafo
Publications
Staff
Research areas
Projects
Events
Search
Current projects
Completed projects
Intention agreement on healthier food
Completed project
Researchers
Anne Inga Hilsen
Fafo
Svein Erik Stave
Fafo
Anne Hatløy
Fafo
Ketil Bråthen
Fafo
Project manager:
Anne Hatløy
Project period
Start:
November 2017
End:
December 2022
Commissioned by
Norwegian Ministry of Health
Sustainable development goals
Fafo's Publications
Fafo-paper 2019:12
Partnership for a healthier diet
In December 2016, the food industry and the Norwegian Ministry of Health and Care Services signed the Letter of intent for facilitating a healthier diet. The goal is to achieve a more comprehensive...
Fafo-notat 2019:09
Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold
Intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold er inngått mellom Helse- og omsorgsdepartementet og matbransjen. Den har som mål å føre til et mer helhetlig og overordnet samarbeid mel...
Fafo-notat 2019:25
Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold
Intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold er inngått mellom Helse- og omsorgsdepartementet og matbransjen. Den har som mål å føre til et mer helhetlig og overordnet samarbeid mel...
Fafo Paper 2019:29
Partnership for a healthier diet
In December 2016, the food industry and the NorwegianMinistry of Health and Care Services signed the Letter of intent for facilitating a healthier diet. The goal is to achieve a more comprehensive ...
Fafo-notat 2020:15
Intensjonsavtalen for sunnere kosthold: midtveisrapport 2019
Intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold er inngått mellom Helse- og omsorgsdepartementet og matbransjen. Den har som mål å føre til et mer helhetlig og overordnet samarbeid mel...
Fafopaper 2020:16
Partnership for a healthier diet, mid-term report 2019
In December 2016, the food industry and the Norwegian In December 2016, the food industry and the Norwegian Ministry of Health and Care Services signed the Letter of intent for facilitating a healt...
Fafo-notat 2021:19
Intensjonsavtalen for sunnere kosthold
Intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold er inngått mellom Helse- og omsorgsdepartementet og matbransjen. Den har som mål å føre til et mer helhetlig og overordnet samarbeid mel...
Fafopaper 2021:21
Partnership for a healthier diet
In December 2016, the food industry and the Norwegian Ministry of Health and Care Services signed the Letter of intent for facilitating a healthier diet. The goal is to achieve a more comprehensive...
Fafo-rapport 2022:29
Intensjonsavtalen for sunnere kosthold
I desember 2016 signerte matbransjen og helsemyndighetene i Norge Intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold. Avtaleperioden varte fram til desember 2021. Ved utgangen av avtalepe...
Research topic
Global health