Skip to main content

Nyhet

Fafo blir vertskap for det tradisjonsrike Trygdeforskningsseminaret

Seminaret er det viktigste tverrfaglige møtestedet for forskere med interesse for arbeid, velferd og trygd i Norge. Det er også en arena hvor forskere, praktikere og folk i forvaltningen møtes. I 2024 er det bestemt at Fafo og Kompetansesenter for arbeidsinkludering (KAI) ved OsloMet vil være verter.

Seminaret er det viktigste tverrfaglige møtestedet for forskere med interesse for arbeid, velferd og trygd i Norge. Det er også en arena hvor forskere, praktikere og folk i forvaltningen møtes.

– Vi har mange internasjonale og spennende konferanser om samme tematikk. Men det er viktig å ta vare på de norske arenaene vi har for debatt om trygd og muligheter for inkludering, vektlegger Fafo-forsker Anne Hege Strand, som er ansvarlig for arrangementet på vegne av Fafo.

40 års fartstid

Det årlige trygdeforskningsseminaret har en historie som strekker seg over mer enn 40 år. Hvem som arrangerer – og hvor i landet seminaret finner sted – veksler fra år til år.

Men i 2024 vil det altså finne sted i Oslo, nærmere bestemt 5. og 6. desember på Quality Hotel Hasle Linie.

– Vi er glade og stolte for å kunne videreføre og opprettholde tradisjonen, og ser fram til gode foredrag og diskusjoner, sier Strand.

Frister kommer

Tid og sted er altså booket, men programmet er ennå helt i startgropa. Informasjon om konkrete frister for abstract og påmelding vil komme etter hvert.

Oppdateringer vil fortløpende kunne følges på Fafos arrangementside for Trygdeforskningsseminaret 2024: fafo.no/trygdeforsk

  • Publisert: 08. desember 2023