Skip to main content
Leie av Fafos kurs- og konferansesenter

NB: Bygningen er for tiden stengt grunnet et større vedlikeholdsarbeid. Estimert tid for gjenåpning er sommeren 2024.

Trenger du lokaler sentralt på østkanten i Oslo? Vi kan tilby både auditorium med plass til 128 personer og/eller møterom til opp mot 100 personer. Ta kontakt for tilbud. Fafo kan tilby moderne lokaler i historisk miljø, i egen bygning i Fafos hage i Borggata 2B.

Våre lokaler ligger under 15 minutters gange fra Oslo S. Se kart.

Lokalene i bygget egner seg til alt fra konferanser, workshop, firmafest, julebord, konfirmasjoner, bryllup og andre anledninger.

Auditorium

1. etasje består av et spesialbygget auditorium med 128 plasser. Her har vi stort lerret med projektor oppgradert i 2021 samt moderne AV-anlegg, og høyhastighets internett og wi-fi.

Det er også utstyr for strømming og det kan ordnes (kun) gjennom avtale med en tredjepart som Fafo har avtale med.

Lokaler for møter og selskap

I 2. etasje er det tre undervisningsrom med kapasitet på nærmere 100 personer. To av rommene i 2. etasje er dimensjonert for om lag 40 personer, mens ett rommer om lag 12. Veggene mellom rommene er imidlertid fleksible, slik at ulike behov kan dekkes. Det gjør det også mulig med selskap med matservering eller konferanse for inntil 100 personer. Etasjen har et lite kjøkken.

Lokalene i 2. etasje er utstyrt med stor (85 tommer) skjerm med mulighet for tilkobling av pc for presentasjoner og det er ekstern mikrofon og kamera for ekstern digital deltakelse.

Matservering og leieforespørsel

Vi har avtale med Estia Catering som kan bistå med matservering og som håndterer utleie av lokalene. De har kjøkkenfasiliteter i tilstøtende bygning. Du finner mer informasjon om lokalene, matmulighetene og kontaktinformasjon på Estias nettsider.

 

Kontakt, ekstern leie

eksterior anneks host L 

 auditor

 

andreetg

 

Kart