Nyheter

Nyheter

Rapporten kartlegger holdninger til, og arbeidsmiljø for, personer med LHBT-identitet ansatt i Den norske kirke. Et flertall av ansatte har åpne holdninger til LHBT og spørsmål om arbeidsmiljø gir positive svar. Men det skjer også diskriminering og det oppleves som en stor belastning å tilhøre en gruppe hvor legitimiteten på arbeidsplassen stadig er under diskusjon.

I 2017 ble Ubers foretrukne forretningsmodell – Uber Pop – trukket fra det norske markedet. Etter 1. november kan de gjenoppstå – i følge med lignende tjenester som Lyft og Bolt, skriver Sigurd M. N. Oppegaard i en kronikk på FriFagbevegelse.no.

26. oktober 2020

Usikkerhet borte og sterk vekst hjemme. Norges desidert største gruppe arbeidsinnvandrere det siste tiåret – polakkene – begynner å få mange grunner til ikke å dra til Norge for å jobbe. Les et referat fra hva den polske ambassadøren til Norge, Iwona Woicka-Żuławska, mente om saken på Fafo Østforums seminar 6. oktober.

For å undersøke effekter av opplæringstilbud til nyankomne elever, må mer og bedre data registreres, viser ny rapport fra NIFU og Fafo

Tone Fløtten og Roy A. Nielsen har skrevet et kunnskapsgrunnlag for regjeringens nye strategi for barn som vokser opp med lav inntekt. Fløtten holdt i den forbindelse et innlegg under lanseringsseminaret 16. oktober, hvor også statsminister Erna Solberg, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby deltok.

– De færreste mennesker ønsker å diskriminere og tror heller ikke at de gjør det, selv når de gjør det. Det sier en av landets mest erfarne forskere på diskriminering, dr. polit. Jon Rogstad ved Fafo i et lengre intervju på Erfaringskompetanse.no.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>